1 slaapkamer App project in het Hart van Heule

Heule
Werken starten in juni. Reeds 33% Verkocht !

Deze nieuwe residentie Hof Ter Melle wordt opgetrokken in een groene omgeving omgeven door een tuin van 2.000m², uitermate rustig en op wandelafstand van het centrum van Heule. Het project bestaat uit twee bouwfasen van in totaal 37 appartementen, gaande van 1 slaapkamer tot 3 slaapkamers en maximum 3 verdiepingen hoogte. Voor het comfort van de bewoners werden in de kelderverdieping 33 parkeerplaatsen voorzien en aangevuld met voldoende bovengrondse parkeermogelijkheden.
Momenteel loopt de verkoop van de laatste fase die belooft een succes te worden in verkoop. Op vandaag is reeds 33% verkocht. Allemaal 1 slaapkamer appartementen gaande van 47,86m² tot 67,76m².

Ongetwijfeld zal dit project heel wat doelgroepen kunnen bekoren gezien de ligging nabij winkels en basisscholen net als de aanwezigheid van heel wat recreatie mogelijkheden zoals zwembad, sporthal, park of m.a.w. voor elk wat wils.

Als koper mag u rekenen op een top inrichting met kwalitatief hoogstaande materialen en ... een appartement dat voldoet aan de strengste bouw- en energie normen met als resultaat een E-peil van 70. Dit draagt bij tot een ultiem wooncomfort en is qua afwerking uiteraard nog aan te passen aan de eisen en smaakvoorkeuren van de koper.

Ook de vlotte verbinding met belangrijke invalswegen zoals R8 & E17 is een positief aandachtspunt maar ook de bushalte voor het openbaar vervoer is vlakbij.

U wil deze unieke project wat meer in detail leren kennen, bel ons dan graag voor een afspraak, wij nemen graag de nodige tijd om dit project van A tot Z uit de doeken te doen.

Aarzel niet ons te contacteren om meer info over het project te bekomen.


Lees meer Verberg