Schitterend appartement met verzicht in het centrum van Harelbeke

Vraagprijs: € 495 000 Harelbeke
Dit appartement van maar liefst 183 m² bevindt zich op de vierde verdieping en beschikt over aardig wat troeven waaronder enorme lichtinval en schitterend terras. Met zijn ligging vlak in het centrum van Harelbeke ligt het op een toplocatie.

Het gebouw werd opgetrokken in een moderne stijl en werd afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. Dit ruime appartement beschikt over een ruime leefruimte met heel wat lichtinval en een open ingerichte keuken, tot in de puntjes afgewerkt. Naast de keuken is een ruime bergruimte en koelcel aanwezig.

In totaal 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 die tevens beschikt over een dressing en eigen badkamer. Deze is voorzien van bad, douche en dubbele lavabo. Een tweede badkamer is aanwezig met douche en lavabo.

Het ruime en gunstig georiënteerde terras biedt een prachtig vergezicht en is bereikbaar via de master bedroom en de leefruimte.

Wonen in de stadskern van Harelbeke, op wandelafstand van bakker, slager, apotheek en in een schitterend appartement is wat u zoekt? Dan geven wij u graag alle ... info betreffende dit appartement gelegen in Residentie The Symphony. Daarenboven is een ondergrondse staanplaats inbegrepen en kan een tweede staanplaats bij aangekocht worden.

Meer info, neem contact met ons op voor verdere details of een afspraak terplaatse.
Onze ref. DEV2255
Lees meer Verberg