Luxe appartement met 3 slpk in het nieuwbouwproject Dheulebeek, centrum Heule (App B2.1)

Verkocht Heule
Dit appartement van 126m² maakt deel uit van het luxe nieuwbouwproject bestaande uit 30 appartementen en 3 handelsruimtes over 4 bouwlagen. Met zijn ligging in het hart van Heule, net naast de kerk en tegenover het park. Een toplocatie.

Het gebouw wordt opgetrokken in een moderne stijl, heel strak en verwijzend naar de industriële droogloodsen, grote raampartijen en uitkragende terrassen. De dit ruime appartement beschikt over 126m² woonoppervlak en beschikt over 3 slaapkamers met zicht op water en groenstructuren. De ruime uitkragend hoek terras van 12m² valt vast en zeker in de smaak en is aangepast aan hedendaagse wensen van de klant.

Elk appartement wordt opgeleverd met onberispelijke afgewerking en oog voor detail en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. Aluminium schrijnwerk, parket in de leefruimte, Dovy keuken, sterke isolatiewaarde en bovendien wordt dit appartement standaard van vloerverwarming voorzien !

Vanuit het gebouw is er directe toegang tot de ondergrondse parkeer faciliteiten, bestaande uit ... afgesloten garages of open standplaatsen met daarenboven de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging.

Wonen in de dorspkern van Heule, op wandelafstand ben bakker, slager, apotheek en in een schitterend nieuwbouwappartement is waar u naar uit kijkt? Dan geven wij u graag alle info betreffende dit top project Residentie Dheulebeek.
Lees meer Verberg