Luxe appartement met 2 slpk in het nieuwbouwproject Dheulebeek, centrum Heule (App B2.2)

Vraagprijs: € 245 000 Heule
Dit appartement van 90m² op de tweede verdieping maakt deel uit van het luxe nieuwbouwproject bestaande uit 30 appartementen en 3 handelsruimtes over 4 bouwlagen. Het beschikt over 2 slaapkamers met zicht op water en groenstructuren. Het ruime uitkragende terras van 7,75m² valt vast en zeker in de smaak en is aangepast aan hedendaagse wensen van de klant. Met zijn ligging in het hart van Heule, net naast de kerk en tegenover het park. Een toplocatie.
Dit appartement werd reeds volledig afgewerkt en geschilderd en dus op zeer korte termijn te betrekken of te verhuren !

Elk appartement wordt opgeleverd met onberispelijke afwerking en oog voor detail en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. Aluminium schrijnwerk, parket in de leefruimte, sterke isolatiewaarde.

Vanuit het gebouw is er directe toegang tot de ondergrondse parkeer faciliteiten, bestaande uit afgesloten garages of open standplaatsen met daarenboven de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging.

Wonen in de dorspkern van Heule, op wandelafstand ben ... bakker, slager, apotheek en in een schitterend nieuwbouwappartement is waar u naar uit kijkt? Dan geven wij u graag alle info betreffende dit top project Residentie Dheulebeek.

Naast dit type van appartement zijn er nog een aantal schitterende appartementen met andere indeling/specificaties te koop. Aarzel niet ons te contacteren om meer info over het project te bekomen.
Lees meer Verberg