OPENDEUR ZATERDAG 17 November van 13u30 tot 14u30!! Recent en gezellig nieuwbouw appartement in het centrum van Izegem.

Vraagprijs: € 190 000 Izegem
OPENDEUR ZATERDAG 17 November van 13u30 tot 14u30!! Dit appartement op de vierde verdieping werd volledig en tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatief materiaal.

Vlakbij het centrum van Izegem en het station. Ideaal voor wie dicht wenst te wonen bij bakker, slager, school,... en net naast het jaagpad van het kanaal of m.a.w. een extra plus voor wandelaars of fietsers.

Het appartement bevat een aparte ruime inkomhal met gastentoilet en bergruimte. Van hieruit gaat u de living binnen die geniet van heel wat lichtinval en het vrije open zicht. Aansluitend de open keuken, perfect ingericht met alle comfort.

Zowel vanuit de leefruimte als uit de slaapkamer komen we op het terras waarop het uitermate genieten is van zon en zicht door de oriëntatie ! Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer met aansluitend de moderne badkamer met inloopdouche en lavabo.

Bovendien beschikt het appartement over een kelderberging en de mogelijkheid een ruime garage met automatische poort (25.000 euro) bij aan te kopen.

Overal ... hoogrendementsbeglazing in aluminium aanwezig, centrale verwarming op aardgas met een recente ketel en zeer sterk geïsoleerd.

ADRES: ZUIDKAAI 8/43, IZEGEM
Onze Ref. Dev1717
Lees meer Verberg