Industriepand met werkruimte/stapelplaats in combinatie met burelen

Vraagprijs: € 420 000 Gullegem
Deze eigendom waar op vandaag een drukkerij met burelen zijn activiteit heeft kan voor diverse activiteiten zijn toepassing vinden zoals o.a. horeca (met uitzondering van dancings), detailhandel, diensten en kantoren, voor stapelplaatsen of kleine, ambachtelijke bedrijven (cfr. BPA Schoonwater).

Een terrein van 11a88ca en een bebouwing van in totaal 825m².
De inkom bestaat uit een onthaalruimte/balie met vergadermogelijkheid, daarnaast twee bureelruimtes met aansluitend een ruime keuken.

De werkruimte met een oppervlakte van ongeveer 455m² en aansluitend nog een aparte bureelmogelijkheid/bergruimte. Toegang tot de werkruimte is er via de sectionaalpoort vooraan de eigendom. Via de technische ruimte kom je bij het stuk groenzone gelegen aan de achterkant.

Vooraan is de eigendom voorzien van een 5-tal private parkeerruimtes die aansluiten aan de parking van de Aldi en daarenboven is er een schitterende bereikbaarheid gezien de nabijheid van ring-autosnelwegen.

Is deze eigendom hetgeen u naar op zoek bent voor uw activiteit, ... hebt u concrete vragen of graag een bezoek terplaatse?
Neem dan contact met ons op 056/44.03.69
Onze Referentie: DEV1718
Lees meer Verberg