Moderne Bakkerij met woonst in hartje Gullegem

Vraagprijs: € 695 000 Gullegem
Deze recente bakkerij gecombineerd met woonst is gelegen in het hart van Gullegem gekenmerkt door zijn sterke commerciële ligging. Een modern en recent ingerichte winkelruimte met aansluitend de ruime werkruimte/atelier opgedeeld in drie zones, voorzien van kwalitatief degelijk en modern materieel. Bovendien op de zijkant een praktische zij-ingang voor leveranciers. De gelijkvloerse handelsruimte is in totaal 250 m² groot en werd volledig vernieuwd in 2009.

De woning is gelegen boven het handelsgedeelte, voorzien van een aparte inkom en opgebouwd en ingericht in 2012. Het woongedeelte is gelegen op de eerste verdieping en het slaapgedeelte op de tweede verdieping. Bij het binnenkomen ervaart u onmiddellijk het "cosy" gevoel dankzij het gebruik van warme kwaliteitsmaterialen, heel veel ruimte en logische indeling.

Enorm veel eyecatchers zoals de gezellige zithoek met gashaard, schitterende ingerichte keuken met groot gasfornuis, ruim zonneterras met groen zicht en volop rust, enz...

Op het tweede verdieping zijn er 4 ... slaapkamers met moderne badkamer voorzien van zowel inloopdouche als bad met opnieuw dezelfde warme warme sfeer.
Last but not least nog een grote zolderruimte die dienst kan doen als extra bergruimte.

De woning is overal voorzien van centrale verwarming via de zeer recente cv-ketel op aardgas, alu-ramen voorzien van hoogrendementsbeglazing, sterke isolatiewaardes, ...

Laat u verrassen door de enorme ruimte van de handelsruimte op het gelijkvloers van 250 m² en de woonruimte van 202 m²!

Een eigendom die commercieel over heel wat troeven beschikt door zijn sterke ligging en enorme visibiliteit én bovendien onmiddellijk instapklaar.
Interesse of graag meer info, bel ons op 056/44.03.69.

onze referentie DEV1968
Lees meer Verberg