Prachtig afgewerkt duplex appartement met landelijk leie-zicht

Vraagprijs: € 295 000 Bissegem
Dit prachtige, volledig ingerichte en instapklare appartement ligt vlakbij het centrum van Bissegem en dicht bij winkels en scholen. Het appartement bevindt zich op de eerste en tweede etage en werd opgetrokken in 2005.

U komt binnen op het gelijkvloers in de inkomhal. Van hieruit is de private trap naar hal op de eerste verdieping, U wordt onmiddellijk betoverd door de enorm lichtrijke leefruimte met open keuken en die onmiddellijk een "waw" gevoel opwekt. Door de vele raampartijen en vrij zicht vooraan naar het groen langs de leie wordt er een zeer vrij en rustig gevoel gecreëerd. Dit mede opgewekt door de moderne open keuken voorzien van kwalitatieve toestellen.
Vanuit de leefruimte is er toegang tot beide terrassen, zowel voor als achteraan en waar je van 's morgens tot 's avonds volop van het zonnetje geniet.
Op de tweede verdieping vinden we een tweede toilet, de badkamer met douche en bad alsook de 2 slaapkamers. Aansluitend aan de ene kamer is er dressing voorzien.

Inbegrepen en zeer praktisch is de garage achteraan ... het gebouw, toegankelijk van op het terras achteraan.

Het appartement is uitermate energiezuinig, voorzien van hoogrendementsbeglazing, sterke isolatie en centrale verwarming op aardgas. Topper in zijn klasse !
onze referentie DEV1954
Lees meer Verberg