Grote villa/kantoorpand met centrale en rustige ligging

Vraagprijs: € 495 000 Wevelgem
Deze villa springt onmiddellijk in het oog om verschillende redenen. Een schitterende ligging in een mooie verkaveling met een zeer vlotte bereikbaarheid naar R8 en autosnelweg en tevens op een paar minuutjes van het centrum van Wevelgem. Naast de ligging is ook de overvloed aan ruimte in dit pand een uitgesproken pluspunt.

De eigendom wordt op vandaag gebruikt in de context van kantoorgebouw met burelen en vergaderruimtes maar werd tijdens de bouwfase opgevat als 'woning'. Meerbepaald werden alle leidingen en elektrische aansluitingen voorzien zodat zonder zware ingrepen het kantoor zeer vlot kan worden omgetoverd tot schitterende gezinswoning.

Via de centrale inkomhal met gastentoilet is er toegang tot de eerste grote bureauruimte van 50m² met vele glaspartijen en uitgevend op de tuin. Daarnaast nog twee aparte burelen waarvan er eentje is voorzien voor plaatsing van een keuken mocht dit aan de orde zijn. (leidingen en afvoeren zijn aanwezig).

Op het 1e verdiep zijn er op vandaag 4 bureauruimtes (o.a. een ruimte van 48m²) ... en waarmee u alle richtingen op kan. In 1 ruimte is alles voorzien voor plaatsing van bad, dubbel lavabomeubel én inloopdouche. De grote ruimte van 48m² kan ook perfect worden gesplitst in twee aparte ruimte gezien alles er is ontdubbeld. (en dus in totaal 5 aparte burelen voorzien op de 1e verdieping).

Aan parkeergelegenheid zeker geen gebrek. Een inpandige garage met elektrische poort, een vrijstaande garage achteraan alsook meerdere parkeerplaatsen (6-tal) vooraan de woning voorzien in heel wat parkeergelegenheid op eigen terrein voor klanten of personeel .

De grote tuin achteraan de woning werd zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd met beplanting, wandelpaadjes en terras.

Energiezuinige eigendom mede door de centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsbeglazing en het geïsoleerde dak en muren. Heel wat opportuniteiten, zowel voor eigen bewoning als voor kantooractiviteiten.

Interesse en graag een bezoek terplaatse? Bel ons op 056/44.03.69

onze ref. DEV2230
Lees meer Verberg