Luxe Penthouse appartement met 2 slpk in het nieuwbouwproject Dheulebeek, centrum Heule (App D3.1)

Verkocht Heule
Deze penthouse van 121m² maakt deel uit van het luxe nieuwbouwproject bestaande uit 30 appartementen en 3 handelsruimtes over 4 bouwlagen. Met zijn ligging in het hart van Heule, net naast de kerk en tegenover het park. Een toplocatie.

Het gebouw wordt opgetrokken in een moderne stijl, heel strak en verwijzend naar de industriële droogloodsen, grote raampartijen en uitkragende terrassen. Dit ruime appartement beschikt over 121m² woonoppervlak en beschikt over 2 slaapkamers met zicht op water en groenstructuren. De 2 ruime terrassen van in totaal 63m² vallen vast en zeker in de smaak en is aangepast aan hedendaagse wensen van de klant.

Elk appartement wordt opgeleverd met onberispelijke afgewerking en oog voor detail en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. Aluminium schrijnwerk, parket in de leefruimte, Dovy keuken, sterke isolatiewaarde en dit appartement is standaard voorzien van vloerverwarming!

Vanuit het gebouw is er directe toegang tot de ondergrondse parkeer faciliteiten, bestaande uit afgesloten garages ... of open standplaatsen met daarenboven de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging.

Wonen in de dorspkern van Heule, op wandelafstand van bakker, slager, apotheek en in een schitterend nieuwbouwappartement is waar u naar uit kijkt? Dan geven wij u graag alle info betreffende dit top project Residentie Dheulebeek.

Naast dit type van appartement zijn er nog een aantal schitterende appartementen met andere indeling/specificaties te koop. Aarzel niet ons te contacteren om meer info over het project te bekomen.
Lees meer Verberg