Moderne woonst in combinatie restaurant/handelsruimte voorzien van private parking

Prijs op aanvraag Gullegem
Het moderne en hedendaagse restaurant gelegen op een minuutje van het centrum werd volledig vernieuwd in 2015. Een 'warme' omkadering met uitstraling met vooraan aperitief ruimte en naar achter toe het eetgedeelte. Aansluitend de volledig ingerichte keuken die mag gezien worden. Achteraan beschikt het restaurant over een ruime zonneterras met bijhorend tuingedeelte, rechtstreeks toegankelijk vanuit het restaurant en ideaal voor zomers tafelen, recepties of andere. Daarenboven heeft deze eigendom de grote troef over een eigen parking te beschikken voor een 12-tal wagens.

Het restaurant is gekend in de ruime regio en kan buigen op sterk vast cliënteel. De zaak blijft vanzelfsprekend verder open en draait nog steeds op volle toeren.
De nieuwe eigenaar kan gezien de perfecte staat onmiddellijk aan de slag zonder noodzakelijke kosten te moeten maken.

De mooie combinatie woon/werk is hier zeker en vast van toepassing. De woning sluit naadloos aan bij het restaurant en haar keuken en bewijst haar voordeel in praktisch gemak. De met ... smaak ingerichte en in 2005 volledig vernieuwde woning beschikt over een ruime lichtrijke leefruimte met aparte eetkamer, aansluitend de volledig ingerichte maatkeuken met aparte berging en vlakbij de voorraad kelder. Daarnaast is op het gelijkvloers een aparte bureauruimte voorzien.
Op de eerste verdieping maar liefst 4 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van eigen dressing en bijhorende badkamer. Daarnaast een tweede badkamer alsook een polyvalente ruimte van 52 m² die kan ingericht worden als extra kamer, hobbyruimte of kan dienst doen voor andere toepassingen.

De woning beschikt over alle nodige comfort en is volledig instapklaar, overal dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas. Bij de parking en naast de woning is er nog een garage met daarenboven nog een extra tuinberging.

Met andere woorden een eigendom met een commercieel zeer sterke ligging en enorme visibiliteit, zowel voor horeca maar vast en zeker ook voor heel wat andere activiteiten en toepassingen.

Gezonde interesse, neem dan graag met ons contact voor een verkennend en informerend gesprek alsook een bezoek terplaatse.

Onze referentie DEV1569
Lees meer Verberg