Villa met rustige ligging op 1.613m²

Verkocht Gullegem
Laat u verrassen door deze ruime villa op een terrein van 1.613m² omgeven door groen en aan de rand van het centrum tussen Gullegem en Sint-Eloois-Winkel.

Binnenkomen in de ruime inkomhal voorzien van apart gastentoilet, rechtstreekse toegang tot de garage of binnenkomen in de grote L-vormige leefruimte. Gezien de vele raampartijen is deze van heel veel licht voorzien en profiteer je op elk moment van de dag van elk straaltje zon. Daarbij aansluitend de keuken die volledig is ingericht en van waaruit je een vol zicht geniet op de 'groene' achtertuin.

Op de gelijkvloerse verdieping is er een eerste slaapkamer en bijhorende badkamer met bad, douche, lavabo en toilet. Gelijkvloers wonen is hier dus vast en zeker een mogelijkheid.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een tweede badkamer die ook voorzien is van bad, douche en toilet. De aanwezig zolderruimte op dezelfde verdieping zorgt voor extra praktische bergruimte.

De tuin zal vast en zeker menig gezin met kinderen aanspreken, hetzij met wat groene vingers, ... hetzij voor het houden van wat diertjes of gewoon om te 'ravotten' en gezien de volle groene begroeiing is er uitermate veel privé. Daarenboven heel wat parkeermogelijkheid gezien de aanwezig garage alsook de lange oprit vooraan de woning.

U zoekt ruimte en vooral vrijstaand wonen in het groen spreekt u aan, dan zal deze woning u vast en zeker bekoren. Bel ons voor meer details of een bezoek terplaatse. Onze Ref. DEV933
Lees meer Verberg