Ruime villa met praktijk/kantoormogelijkheid te Ledegem

Verkocht Ledegem
Laat u verrassen door deze ruime en praktische villa die beschikt over een verzorgd aangelegde voortuin en mooi ingerichte achtertuin. Bovendien is er in de tuin een bijgebouw die kan dienst doen als ontspanningsruimte, nu voorzien van sauna en extra badkamer, of perfect bruikbaar is als kantoorruimte.

U komt binnen in de mooie inkomhal waar er toegang is tot de L-vormige leefruimte. Gezien de vele raampartijen is deze enorm van licht voorzien en profiteer je onmiddellijk van elk straaltje zon.
De keuken sluit aan en is volledig ingericht met alle moderne toestellen. Van hieruit is er toegang tot de grote veranda van waar je vol zicht hebt op de 'groene' achtertuin.
Op de gelijkvloerse verdieping vinden we bovendien nog de zeer ruime badkamer met bad, inloopdouche en dubbele lavabo alsook het aparte gastentoilet. Vanuit de inkomhal is er toegang tot een grote bureauruimte van 20 m². Deze kan dienst doen als bureauruimte maar evengoed als gelijkvloerse slaapkamer of een praktijkruimte.
Op de eerste verdieping zijn er 3 ... slaapkamers waarvan de master bedroom is voorzien van de nodige dressing/kastruimte.
Bovendien is de woning volledig onderkelderd, wat ook heel wat extra bergruimte met zich meebrengt. Parkeermogelijkheden zijn er zeker voldoende vooraan of achteraan de woning en is er mede een garage in de woning voorzien.

De woning beschikt overal over centrale verwarming, dubbele beglazing en is goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen dewelke zijn inbegrepen in deze verkoop.
Laat je van deze eigendom overtuigen door een bezoek terplaatse.

Onze ref. DEV658
Lees meer Verberg