Fraaie villa op groot domein te Ledegem

Vraagprijs: € 650 000 Ledegem
Deze witte villa geniet een geweldige uitstraling waardoor je hoge verwachtingen hebt bij het binnengaan.
Deze eigendom ontgoochelt niet.

De living met open haard en de uitgeruste keuken bieden alle nodige ruimte die u zich kan wensen, zijn voorzien van grote ramen waardoor u veel natuurlijke lichtinval geniet, zicht op de tuin, met een stijlvolle afwerking in mooie en kwalitatieve materialen.
De benedenverdieping beschikt verder over een eerste slaapkamer met badkamer en toilet,een apart gastentoilet en een ruime wasruimte vanwaar er toegang is tot de kelder.

De master bedroom bevindt zich op de eerste verdieping. Deze ruimte laat niks aan de verbeelding over; heel ruim, veel lichtinval, een fantastisch balkon met vol zicht op de uitgestrekte tuin; genieten! De bovenverdieping beschikt verder over een dressingruimte, een badkamer met ligbad en douche en een apart toilet.
Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping waar we de derde en vierde slaapkamer tellen, met tussenin een dressingruimte.

De smaakvolle inrichting, ... luxueuze afwerking, de ruimtelijkheid van de woning, de praktische indeling, en dan de tuin..
Zuidgericht, alle terrassen in oud Italiaans marmer, een grote zwemvijver, een verwarmd zwembad, een petanquebaan, een poolhouse in massieve eik met keuken, open haard en barbecue, sanitaire ruimte en buitendouche.

Hebben we uw interesse gewekt? U bent op zoek naar een eigendom met veel ruimte, mooie afwerking en alle comfort, dan moet u deze eigendom gezien hebben.
Onze ref. DEV1482
Lees meer Verberg