Villa met rustige topligging in Wevelgem

Vraagprijs: € 495 000 Wevelgem
Deze villa springt onmiddellijk in het oog om verschillende redenen. Een schitterende rustige ligging in een mooie verkaveling, een zeer vlotte bereikbaarheid naar R8 en autosnelweg en tevens op een paar minuutjes van het centrum van Wevelgem. Naast de ligging is ook de overvloed aan ruimte in de woning een uitgesproken pluspunt.

De woning wordt op vandaag gebruikt in de context van kantoorgebouw met burelen en vergaderruimtes maar werd tijdens de bouwfase opgevat als 'woning'. Meerbepaald werden alle leidingen en elektrische aansluitingen voorzien zodat zonder zware ingrepen het kantoor zeer vlot kan worden omgetoverd tot schitterende gezinswoning.

Via de centrale inkomhal met gastentoilet is er toegang tot leefruimte met vele glaspartijen en uitgevend op de tuin. Daarnaast de aparte keukenruimte. Vooraan de woning is er een bureel dat ook kan dienst doen als gelijkvloerse slaapkamer.

Op het 1e verdiep zijn er op vandaag 4 bureauruimtes waarmee u alle richtingen op kan. In 1 ruimte is alles voorzien voor plaatsing van bad, ... dubbel lavabomeubel én inloopdouche. Een andere enorme ruimte kan zeer eenvoudig opgesplitst worden in twee zeer grote slaapkamer waardoor er op die manier maar liefst 4 grote kamers + badkamer kunnen worden gecreëerd. De grote zolderruimte kan nog als extra bergplaats dienst doen.

Aan parkeergelegenheid zeker geen gebrek. Een inpandige garage met elektrische poort, een vrijstaande garage achteraan alsook meerdere parkeerplaatsen vooraan de woning voorzien in heel wat parkeergelegenheid op eigen terrein.

De grote tuin achteraan de woning werd zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd en geeft vooral heel wat rust maar kan vanzelfsprekend opnieuw worden omgetoverd in een 'traditionele' tuin.

Energiezuinige eigendom mede door de centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsbeglazing en het geïsoleerde dak en muren. Heel wat opportuniteiten, zowel voor eigen bewoning als voor kantooractiviteiten.

Interesse en graag een bezoek terplaatse? Bel ons op 056/44.03.69
Onze Ref. DEV2221
Lees meer Verberg