Combinatie handelspand en recente woonst te Ledegem

Prijs op aanvraag Ledegem
Deze fitness met bijhorende woonst ligt in het centrum van Ledegem. Een ingerichte fitnessruimte met bar en bijhorende kleedkamers. Deze ruimte is in totaal 600 m² en kan vanzelfsprekend ook dienst doen als kantoorruimte, winkelruimte, ...

Boven het handelsgedeelte vinden we het recent en met smaak en kwalitatief materiaal afgewerkte appartement waarbij de inkomhal links van het handelspand gelegen is. Van hieruit is een trap voorzien naar het eerste verdiep waar u toegang heeft tot de lichtrijke en modern ingerichte woonkamer met gezellige gashaard en open ingerichte moderne keuken.
U geniet er volop van zon -en lichtinval door de vele raampartijen. Daarnaast op de eerste verdieping 4 slaapkamers, een bergruimte en een bureauruimte/vergaderzaal die gemakkelijk toegankelijk is vanuit het handelspand. Ook de nieuwe badkamer vinden we terug op de eerste verdieping.

Op de tweede verdieping is nog een ruime zolderruimte alsook bovendien een ruime ingerichte kamer/studio.

Energiezuinige woning door reeds overal dubbele ... beglazing, centrale verwarming op aardgas met deels vloerverwarming.

Vlakbij het handelspand en mee voorzien in huidige verkoop een private parking van 307 m² die op vandaag dienst doet als parkeerplaats voor de klanten van de handelsruimte.

Met andere woorden een eigendom met een zeer sterke commercieel ligging en enorme visibiliteit of dus heel wat potentieel. Zowel als fitness in huidige setup maar ook voor tal van andere commerciële activiteiten.

Belangrijke vermelding in huidige verkoop is de mogelijkheid tot aankoop van het handelsgedeelte onder de vorm van aandelen (en dus geen registratiekosten). Deze kan in heel wat omstandigheden financieel de meest gunstige optie blijken. Meer info bij ons op kantoor of tijdens een bezoek aan de eigendom.

Onze ref. DEV1450
Lees meer Verberg