Uitzonderlijke recente woning in hartje Bellegem!

Vraagprijs: € 690 000 Bellegem
Deze uitzonderlijke eigendom omvat 4 knappe slaapkamers, een appartement dat te bereiken is via een aparte inkomhal en 3 garageboxen achteraan.

De woning treedt men binnen in de ruime inkomhal met apart gastentoilet. Van hieruit is er toegang tot de ingerichte leefruimte die bestaat uit een zitruimte en eetruimte, aanpalend is een bureel-ruimte afgescheiden door de gashaard en dewelke zorgt voor de nodige gezelligheid.

Naast de leefruimte is er de volledig ingerichte leefkeuken die beschikt over alle moderne comfort met aansluitend een handige aparte bergplaats. Zowel vanuit de leefruimte als de keuken is er een vol zicht op de tuin en toegang tot buiten.

Op de eerste verdieping zijn er liefst 4 volwaardige slaapkamers en een aparte dressingsruimte. Daarnaast is er de badkamer met bad, inloopdouche en dubbele lavabo. Vanuit de hal op het eerste verdiep is er toegang tot de zolderruimte, welke voorziet in nog eens heel wat bergplaats.

Via een aparte inkom kom je in het appartement dat bestaat uit een ruime leefruimte, ... keuken, 2 slaapkamers, badkamer een knap zonnig terras.

De eigendom beschikt tevens over 3 garageboxen achteraan de eigendom.

Bovendien gaat het om een zeer energiezuinige woning door de dakisolatie, hoogrendementsbeglazing en centrale verwarming op aardgas.

Onze referentie: DEV 1664
Lees meer Verberg