Zeer ruime instapklare gezinswoning met praktijk of kantoorruimte

Vraagprijs: € 575 000 Bellegem
Deze instapklare eigendom beschikt over heel wat troeven zowel op het vlak van bewoning in combinatie met praktijk mogelijkheid en/of bureelruimtes. Een zee van ruimte, praktische indeling van woon- en praktijkgedeelte en een mooi aangelegde 'groene' tuin.

2 aparte inkomhallen, zowel voor de praktijk als het private gedeelte, ideaal voor wie wonen en werken op deze plaats wil combineren. Het praktijkgedeelte omvat inkom met wachtruimte, een apart toilet en daarnaast 3 spreekruimtes/burelen, van samen 65 m².

De tweede inkomhal geeft toegang tot het private woongedeelte. Vanuit de hal is er toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van heel wat raampartijen. Aanliggend de ingerichte leefkeuken, ook zeer ruim opgevat met heel wat bewegingsruimte en plaats voor o.a. een zeer grote tafel.
Vanuit beide ruimtes is er vol zicht op de groene tuin achteraan, die een gunstige zuidoost oriëntatie heeft. Tevens op het gelijkvloers nog de praktische wasruimte, een gastentoilet, de grote garage die plaats biedt aan 2 wagens en ... nog veel meer bergruimte (+ kelder).

Op de eerste verdieping zijn er 4 volwaardige slaapkamers, een bureauruimte, de badkamer met bad, douche en dubbele lavabo en een apart toilet. Hierboven is nog een zolderruimte voorzien die op haar beurt kan dienst doen als extra bergruimte. Werkelijk een zee van ruimte !

De woning is voorzien van heel wat parkeermogelijkheid op eigen terrein. Zowel vooraan is een plaats voor een 3-tal wagens alsook langszij. Naast de woning nog een oprit die in verbinding staat met de tuin.

Als kers op de taart een mooie ingerichte tuin, leuk en groot terras, vijver en genieten van het zonnetje door de Zuidoost oriëntatie! Ongetwijfeld zal u het landelijke vergezicht weten te appreciëren, zowel vanuit de private leefruimte alsook in de burelen vooraan de woning.

Op zoek naar een dergelijke eigendom? Bel ons dan voor een bezoek, deze eigendom moet u vanbinnen zien !
Onze referentie DEV2047
Lees meer Verberg