Charmante groen omgeven gelijkvloerse villa met vlotte bereikbaarheid

Vraagprijs: € 259 000 Bellegem
Deze gelijkvloerse woning opgetrokken met kwalitatieve materialen geniet een super gunstige oriëntatie, een zeer vlotte bereikbaarheid en biedt tal van opportuniteiten!

Via de inkomhal komt u in de ruime leefruimte die heel wat lichtinval geniet gezien de vele raampartijen en is vooral zeer "cosy" is ingericht met oa parketvloer.

Vanuit de living kom je in de sfeervolle leefkeuken met ook hier een optimale lichtinval en zicht op de 'groene' tuin.
Naast de keuken 2 heel ruime en praktische bergruimtes én vooraan de woning een grote dubbele garage, voorzien van elektrische poort. Gezien de vele opslag/bergruimte en grote garage kan de woning zeker geschikt zijn voor wie ruimte zoekt voor hobby en/of opslag.

Gelijkvloers wonen is hier zeker dé troef met o.a. de badkamer voorzien van douche, lavabo en toilet alsook 3 mooie slaapkamers op de begane grond.

Rondom het huis is er een leuke aangelegde tuin met fraai terras, privacy en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. Vooraan is de woning voorzien van een eigen oprit en in ... combinatie met de dubbele garage meer dan genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein. De oprit kan eventueel opnieuw ingenomen als tuin voor de liefhebbers.
De beglazing werd grotendeels recent vernieuwd naar hoogrendementsbeglazing.

Spreekt deze eigendom u aan, bel ons op 056/44.03.69 en wij plannen graag een bezoek terplaatse met u in.

onze ref. DEV2228
Lees meer Verberg