Unieke eigendom in het centrum van Gullegem

Vraagprijs: € 595 000 Gullegem
Unieke eigendom gelegen in het centrum van Gullegem met tal mogelijkheden qua kangoeroewonen of combinatie woon/werk. Deze eigendom staat op maar liefst 1.290m².

Op het gelijkvloers is er een modern ingericht appartement met 2 slaapkamers, ruime leefruimte en open keuken. Dit appartement is volledig gesplitst van het andere woongedeelte.
Boven het appartment vinden we een heel ruim woonhuis voorzien van maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers. Bij het eerste bezoek wordt u betoverd door het enorme ruimtegevoel, grote leefruimte en mooie leefkeuken. Uitgevend op de living is er een groot zonne-terras, enorm genieten in het hartje van Gullegem maar omgeven van rust en een schitterende oriëntatie. Vanop het terras is er rechtstreekse toegang tot de grote tuin achteraan de eigendom. Gezien de ligging in het centrum is de grootte van de tuin meer dan verrassend.

Meegaand met het woonhuis is er op het gelijkvloers nog een ruime garage met oprit en daarnaast op het gelijkvloers een apart bureel en extra ruime bergruimte.

Centrale ... verwarming op aardgas en overal dubbele beglazing aanwezig.
De mogelijkheden zijn talrijk: o.a. kangoeroewonen, combinatie wonen/werken zowel op het vlak van winkelgegeven of kantoorruimte of wonen in combinatie met een opbrengsteigendom.

Klinkt dit als muziek in de oren of dit smaakt naar meer, geef ons gerust een belletje voor meer info inzake deze verkoop of een bezoek terplaatse. Bel ons op 056 44 03 69.

Onze referentie DEV1580
Lees meer Verberg