Instapklare villa met rustige ligging en zeer gunstige oriëntatie

Verkocht Gullegem
Deze instapklare villa is zeer rustig gelegen in een verkaveling op het einde van een doodlopende straat. Een woning met uitstraling door de fraai aangelegde tuin waardoor je onmiddellijk hoge verwachtingen koestert. De smaakvolle inrichting met kwalitatieve materialen valt meteen op. Deze eigendom ontgoochelt u vast en zeker niet !

Inkomruimte met gastentoilet en toegang tot de aparte bureauruimte, voorzien van zonnewering en tevens toegang tot de gezellige leefruimte met haardvuur. Heel wat lichtinval door de ZW- oriëntatie en vol zicht op de tuin. Aangrenzend de ruime praktische leefkeuken met aparte toegang tot de tuin en vlakbij het sfeervolle en cosy zonneterras. Via de keuken is er toegang tot de koele berging, de handige wasplaats met daarachter de garage.

Op de bovenverdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers waaronder een zeer grote master bedroom. De vernieuwde moderne badkamer springt in het oog en is voorzien van een inloopdouche, bad en een dubbele wastafel voorzien van corian werkblad. Vanop de eerste verdieping ... is er toegang tot het zoldergedeelte d.m.v. een plooitrap en doet dienst als extra bergruimte.

Geen gebrek aan parkeerruimte door de brede oprit, aanwezigheid van de garage en dubbele carport. Naast de carport is nog een ruime bergruimte voorzien ideaal voor plaatsing van fietsen, tuin materiaal, ...

Last but nog least de schitterend aangelegde tuin voorzien van diverse beplanting, waar het volop genieten is van het groen en de zon. De zeer gunstige oriëntatie en de beide terrassen maken het plaatje compleet.

Als kers op de taart is de villa daarenboven nog voorzien van zonnepanelen die onmiddellijk voelbaar zijn in de maandelijkse kost van het elektriciteitsverbruik maar daarenboven nog genieten van groene stroomcertificaten die overgaan op de koper.

Als u op zoek bent naar een mooie en instapklare woning, dan moet u deze eigendom gezien hebben. onze ref DEV1725
Lees meer Verberg