Ruime gezinswoning met kantoormogelijkheid en heel wat bergruimte vlakbij het centrum van Gullegem

Vraagprijs: € 415 000 Gullegem
Deze eigendom is moeilijk onder 1 noemer te vatten en geeft zijn geheimen pas vrij bij een bezoekje terplaatse.
Laat u verrassen door deze unieke en zeer degelijk gebouwde eigendom die beschikt over een zee van ruimte, rustige ligging en toch vlakbij het centrum van Gullegem. Daarbij ook een vlotte bereikbaarheid naar alle belangrijke invalswegen.

U komt binnen in de inkomhal met een onmiddellijke toegang tot de (op vandaag) 2 ruime bureauruimtes die ideaal zijn voor zelfstandigen of vrij beroep. Deze bureauruimtes genieten van heel wat lichtinval door de vele glaspartijen. Vanuit beide bureaus is er rechtstreekse toegang tot de leefruimte met aanliggend de open en volledig ingerichte moderne keuken. Van hieruit is er toegang tot het recent vernieuwde, gunstig georiënteerde terras waar u volop geniet van het zonnetje. Tevens op het gelijkvloers is de recent vernieuwde badkamer met inloopdouche en lavabo en daarnaast ook nog een aparte douchekamer en twee toiletten.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers voorzien en een ... derde toilet.

Aan bergruimte geen gebrek. In de woning is er een eerste inpandige garage die op vandaag dienst doet als ruime bergplaats.
Daarnaast meer dan voldoende parkeerruimte op eigen terrein, alsook twee grote garages met hoge doorrit én dan nog een aparte garage vooraan de eigendom.
Technisch staat deze woning dan ook perfect in orde, oa. een recente CV-ketel op aardgas, geïsoleerd dak, dubbele beglazing, ...

In deze verkoop zit ook nog een tweede wat kleinere woning, ofwel zwaar te verbouwen of misschien nuttig voor andere doeleinden.
Een eigendom die u zoals reeds aangegeven es terplaatse moet komen bekijken om volledig te kunnen inschatten.

Onze referentie DEV2179
Lees meer Verberg