Uitzonderlijke villa met mooie tuin en omgeven door groen

Verkocht Harelbeke
Laat u verrassen door deze ruime en verrassende villa met fijne architectuur, omgeven door groen met verzorgd aangelegde voortuin en mooi ingerichte achtertuin.

U komt binnen in de inkomhal, die beschikt over een apart gastentoilet en waar er toegang is tot de L-vormige leefruimte. Gezien de vele raampartijen is deze van heel wat licht voorzien en profiteer je onmiddellijk van elk straaltje zon.
De leefkeuken sluit hieraan aan en daarnaast een zeer praktische koelcel. Van hieruit is er toegang tot het grote terras buiten van waar je vol zicht hebt op de 'groene' achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn er twee volwaardige slaapkamers . De tweede verdieping beschikt over nog 2 slaapkamers en een badkamer met bad en tweede toilet. Vanuit de ene slaapkamer is er toegang tot het prachtige terras waar je volop geniet van de zon, zicht en rust.

Parkeermogelijkheden zijn er voldoende door de lange oprit met toegang tot de garage dewelke voorzien is van een elektrische poort. Hier is er tevens een eerste bergruimte voorzien. Op het ... tussenverdiep vinden we nog een aparte doucheruimte, een bureauruimte en een wasplaats/bergruimte.

De woning beschikt overal over centrale verwarming, dubbele beglazing, is goed geïsoleerd en elektrisch gekeurd.
Laat je van deze eigendom overtuigen door een bezoek terplaatse. DEV875
Lees meer Verberg