Verzorgde halfopen gezinswoning te Stasegem

Verkocht Harelbeke
Deze halfopen bebouwing is een topper voor jonge gezinnen, is rustig gelegen en ligt toch vlakbij het dorpscentrum en de belangrijkste invalswegen. Bovendien op wandelafstand van recreatiedomein de Gavers.

We treden de woning binnen via de ruime inkomhal met apart gastentoilet.
Vooraan de woning bevindt zich de keuken met aanliggend een praktische berging die toegang verleent tot de tuin. Net als de keuken geniet ook de gezellige leefruimte veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen. Deze laatste heeft bovendien een vol zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin met goede oriëntatie.
De gelijkvloerse verdieping beschikt ook over een ruime garage. Samen met de oprit vooraan de woning een garantie tot voldoende parkeermogelijkheden.

Op de eerste verdieping tellen we 3 slaapkamers alsook de badkamer met een 2e toilet.

Deze gezinswoning heeft reeds een belangrijke renovatie ondergaan. Zo is er reeds overal centrale verwarming op aardgas aanwezig met een recent vernieuwde condensatieketel. Ook zijn de ramen en deuren ... vernieuwd geweest, PVC met hoogrendementsglas, overal rolluiken waarbij deze op het gelijkvloers zelfs elektrisch en tenslotte is het zo dat de elektrische installatie de nodige vernieuwingen heeft ondergaan!

U bent op zoek naar een rustig gelegen, instapklare en betaalbare gezinswoning, contacteer ons dan zeker voor een bezoek ter plaatse. Klein beschrijf is mogelijk !!
Onze ref. DEV1101
Lees meer Verberg