Ruime degelijke gebouwde gezinswoning met tuin

Verkocht Heule
Degelijk en 'kloeke' gezinswoning voorzien van een zee van ruimte.

Via de aparte inkomhal met vestiaire komen we binnen in de leefruimte met gezellige houtcassette met aansluitend de keuken en toegang tot de kelder. Zowel vanuit de leefruimte als de keuken is er een fijn zicht op de grote tuin achteraan de woning.

Op de eerste verdieping zijn er maar liefst 4 volwaardige slaapkamers en de badkamer met bad en toilet. Van op de eerste verdieping kom je op de zolder via de vaste trap. Deze kan perfect ingericht worden als extra slaapkamer, hobbyruimte of extra bergruimte. Aan bergruimte alvast geen gebrek door de twee bergplaatsen buiten.

De woning beschikt over voldoende parkeergelegenheid door de garage en oprit. Centrale verwarming is reeds aanwezig en deels werd de beglazing al vernieuwd.

Grootste troef en kenmerk van deze woning zijn het grote grondoppervlak, de ruimte en mogelijkheden die deze woning biedt. Na wat opfrissingswerken is deze woning om te vormen tot een pareltje met vol zicht op de tuin en enorm goede ... bereikbaarheid naar de R8 en het centrum van Heule.

Onze ref. DEV1369
Lees meer Verberg