Instapklare woning in combinatie met handelsgedeelte te Heule

Vraagprijs: € 320 000 Heule
Woning met handelspand dat over enorm sterke troeven beschikt.

De winkelruimte en achterliggende werkruimtes kunnen voor vele commerciële activiteiten dienst doen. Gezien de passage voor de deur een zeer geschikte commerciële ligging. Achteraan de woning werd recent een onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd en een grote garage met ruime oprit. Naast de winkel vooraan zijn er tevens 2 auto staanplaatsen. Achteraan is tevens een bijgebouw geplaatst die ook beschikt over een zolderruimte. Aan bergruimte geen gebrek!

Naast het winkel gedeelte vinden we een met smaak ingerichte woning met op het gelijkvloers de aparte inkomhal, leefruimte en leefkeuken met enorme lichtinval en zicht op de gunstig georiënteerde tuin. Op het eerste verdiep zijn er maar liefst 4 slaapkamers en de badkamer. Daarnaast is er nog toegang tot de zolderruimte die reeds geïsoleerd werd. Deze kan dus perfect ingericht worden als extra slaapkamers, bureau- of hobbyruimte.

Reeds overal centrale verwarming op aardgas met een condenserende gasketel en overal ... dubbele beglazing.

Kortom een eigendom met een commerciële ligging en enorme visibiliteit of een eigendom met heel wat potentieel, zowel voor winkel, praktijk, kantoorfunctie, of andere.

Onze referentie DEV1521
Lees meer Verberg