Karaktervolle villa met magazijn van 375m² te Heule

Vraagprijs: € 685 000 Heule
De stijl van de woning is bij het herinrichten en verbouwen gerespecteerd geweest. De smaakvolle inrichting in combinatie met de keuze voor duurzame materialen geeft deze villa zo een geweldige uitstraling.

We worden verwelkomd via de ruime inkomhal met apart gastentoilet.
Een eerste leefruimte met open haard en recente uitbouw in landelijke stijl situeert zich achteraan de woning, met vol zicht op de tuin. Aanliggend de mooie, kwalitatieve keuken.
De aparte, ruime zithoek met houthaard situeert zich vooraan de woning en geniet eveneens veel daglicht dankzij de grote ramen, uitkijkend op de voortuin die volledig omheind is door groen.
De benedenverdieping biedt verder plaats aan een ruime wasplaats en biedt ook toegang tot de praktische kelderruimte.

De bovenverdieping trekt de charme van de gelijkvloerse verdieping door. Vanuit de ruime nachthal met eiken parket tellen we 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met jacuzzi-bad, een badkamer met ligbad,een douchekamer en een apart toilet. Aan ruimte geen gebrek!

Ook buiten ... de woning een zee van ruimte.
Een ruime oprit waar er meerdere voertuigen kunnen geparkeerd worden, een ruime garage en een carport die dankzij haar grootte en hoogte dienst kan doen als stapelruimte. En last but not least, het magazijn van 375m² met 2 elektrische sectionaalpoorten en grote lichtstraat. Wordt op vandaag verhuurd en zorgt voor een leuke opbrengst. Is jaarlijks opzegbaar.

Een energiezuinige woning dankzij de 30 zonnepanelen, muur- en dakisolatie en de condensatieketel op aardgas, met daarbij ook oog voor charme en luxe. Zo heeft de woning een verwarmd buitenzwembad waarin het heerlijk vertoeven is.
Kortom, een woning met tal van troeven.

Hebben we uw interesse gewekt? U bent op zoek naar een eigendom met veel ruimte, mooie afwerking en alle comfort, dan moet u deze eigendom gezien hebben! Op wandelafstand van Heule-centrum!
Onze ref. DEV1625
Lees meer Verberg