Instapklare villa met enorm rustige ligging

Verkocht Ingelmunster
Deze woning biedt een zee aan ruimte en zal menig hart sneller doen slaan. De combinatie van rust, kindvriendelijke en rustige ligging en de lichtinval in deze woning maken dit een topper in zijn klasse!

Aparte inkomhal met gastentoilet, gezellige en ruimtelijke leefruimte met toegang tot de ingerichte leefkeuken. Vanuit beide ruimtes is er zicht op de tuin. Naast de keuken is er tevens een praktische bergruimte en toegang tot de garage, voorzien van elektrische poort. Aan parkeermogelijkheden geen gebrek met deze garage en de ruime oprit voor de woning.

Gelijkvloers wonen is hier alleszins mogelijk gezien de gelijkvloerse slaapkamer of vanzelfsprekend ook perfect te gebruiken als bureel of polyvalente ruimte.
Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een extra bergruimte en een ruime badkamer voorzien van bad, douche, een tweede toilet en dubbele lavabo. Vanop de verdieping is er toegang tot de zolder die vast en zeker nog in heel wat extra bergruimte voorziet.

Deze energiezuinige woning biedt u alle comfort dankzij ... de dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas en dakisolatie. Prijs-kwaliteit een pareltje!

Zowel achteraan als op de zijkanten is de tuin zeer mooi aangelegd, volledig groen zicht met veel verschillende begroeiing en waar het op elk moment van de dag genieten is.

Smaakt dit naar meer? Aarzel niet en bel ons voor een bezoek aan deze topper op 056/44.03.69 !

onze referentie DEV2187
Lees meer Verberg