Klassevolle eigendom met residentiële ligging

Verkocht Kortrijk
Deze klassevolle eigendom met residentiële ligging bevindt zich op een boogscheut van de vernieuwde leieboorden, middenin een enorme rust, omgeven met groen en toch slechts op enkele minuten van de meest belangrijke invalswegen.

Deze woning werd doorheen de jaren perfect onderhouden en straalt nog steeds in zijn volle glorie. Tijdens een rondgang springen o.a. in het oog de kwaliteit van bouw, de degelijkheid van gebruikte materialen en bovenal de overvloedige plaats en grote ruimtes.

Binnen komen we in een fraai ingerichte inkomhal uitgevende naar de twee aparte bureaus alsook rechtstreekse toegang naar de keuken of de zeer lichtrijke leef -en zichtruimte die uitgeeft op de fraai aangelegde tuin en het terras.

Op de eerste etage zijn er 4 volwaardige ruime slaapkamers, badkamer en extra bergruimte. Van daaruit is er toegang tot de enorme zolder die nog extra kan worden ingenomen in het woongeheel.

Last but not least is de aanwezigheid van grote kelder (woning is volledig onderkelderd) bestaande uit technische ruimte, ... voorraadruimte en grote garage. Daarbij is er nog een deel van de woning voorzien van kruipkelder.

U zoekt een eigendom met uitstraling en top ligging, dan is deze woning uw bezoek zeker waard.
DEV588
Lees meer Verberg