Instapklare Villa met aanliggend een magazijn en Burelen met een vlotte bereikbaarheid

Vraagprijs: € 895 000 Kuurne
U bent op zoek naar een combinatie wonen/werken/opslag, dan zal deze eigendom u ongetwijfeld als muziek in de oren klinken. De eigendom bestaat uit een instapklare zeer verzorgde woning, een kantoorruimte of showroom en een opslagruimte van ongeveer 470 m².

De woning is zeer verzorgd en werd met oog voor detail ingericht. Een aparte inkomhal met daarnaast de gezellige leefruimte met open haard, een zithoek/salon en toegang tot de tijdloze keuken met vol zicht op de tuin. Hiernaast is er een handige bergruimte en toegang tot de garage met elektrische poort. Aan bergruimte geen gebrek door de aanwezigheid van de kelder. Op het tussenverdiep zijn 2 volwaardige slaapkamers voorzien en de badkamer met bubbelbad en toilet. Op een verdiep hoger zijn er nog eens 2 slaapkamers. De zolder biedt heel wat plaats en is toegankelijk via de vaste trap.

Achteraan de woning is de tuin prachtig aangelegd met een ruim terras en bijgebouw die ideaal is om te genieten van een barbecue met de familie op warme zomerdagen. In dit bijgebouw is een ruime ... salon met keuken voorzien, een douche en sauna. In de salon is een schitterende barbecue ingebouwd. De tuin is ideaal speelterrein voor de kids.

Op de zijkant is een lange oprit die toegang biedt tot de kantoorruimte en het magazijn met daarbij heel wat parkeer mogelijkheden.

De bureelruimte beschikt op het gelijkvloers over een 136 m² oppervlakte, voorzien van keuken, toiletten en op het eerste verdiep nog een bureau en open ruimte. Het magazijn heeft een totale oppervlakte van 470 m² en een grote sectionaalpoort met 4m hoog.

Uitzonderlijke combinatie van woonst en magazijnruimte/kantoorruimte. Topper!

Onze Ref. DEV1192
Lees meer Verberg