Degelijke karakterwoonst met zee van ruimte in het centrum van Kuurne

Vraagprijs: € 199 000 Kuurne
Deze zeer degelijk gebouwde 'kloeke' en vooral ruime gezinswoning geniet een uiterst goede bereikbaarheid in het centrum van Kuurne en dus vlakbij winkel, slager, bakker, scholen,...

Mits de nodige opfrissingswerken zal deze woning veel woonplezier schenken aan de nieuwe eigenaar.

U komt binnen in de inkomhal met bijhorend gastentoilet. Van hieruit is er toegang tot het eerste gedeelte van de leefruimte met daarachter nog een deel met zicht op de tuin. Door de ruimte van de living biedt dit heel wat mogelijkheden en kan het leefgedeelte vooraan eventueel zelfs ingericht worden als bureau of praktijk ruimte.

Naast de living ligt de eetkamer met daarnaast de keuken. Voldoende bergplaats voorzien door de ruime kelder en de bergplaats buiten.

Op de eerste verdieping zijn er 3 wel zeer ruime slaapkamers en de badkamer met een tweede toilet. Van op dit verdiep is er toegang met een vaste trap tot de zolderverdieping van 69 m². Hier zijn heel wat mogelijkheden voor het maken van extra slaapkamers, hobbyruimtes of ... bergplaats.

De kers op de taart is de eigen garage met daarboven extra zolderruimte alsook een leuk stadstuintje met super oriëntatie en veel privé.

U zoekt een woning die ruimte ademt, met karakter en klassieke gevel en bovenal heel wat mogelijkheden biedt, dan moet u deze woning zeker gezien hebben! Onze ref. DEV1590
Lees meer Verberg