OPEN HUIS Zaterdag 26 Oktober 13u30-14u30! Volledig vernieuwde gezinswoning met grote garage in het centrum van Kuurne

Vraagprijs: € 310 000 Kuurne
OPEN HUIS Zaterdag 26 Oktober 13u30-14u30!
Deze prachtige gezinswoning is volledig nieuw gebouwd met zeer kwalitatieve materialen en oog voor detail. Een zeer goede ligging pal in het centrum van Kuurne en vlakbij belangrijke invalswegen.

U komt binnen in de aparte inkomhal met apart gastentoilet. Daarachter ligt de leefruimte met aanlsluitend de ingerichte open leefkeuken met toegang tot het terras en de tuin. Op de eerste verdieping de eerste 2 ruime slaapkamers, een extra handige bergruimte, een tweede apart toilet en de badkamer voorzien van zowel bad én douche als dubbel lavabomeulbel.

De dakverdieping werd ingericht als charmante derde slaapkamer met veel lichtinval en toegankelijk via de nieuwe vaste trap.

Volledig geïsoleerde woning (zowel dak, gevel en vloer) met hoogrendementsbeglazing en centrale verwarming met een recente condensatieketel en vanzelfsprekend dan ook een TOP EPC cijfer.

Een enorme troef van de woning is de zeer grote garage van bijna 50m² achteraan de tuin die plaats biedt aan 2 wagens en extra ... bergruimte, bereikbaar via een toegangsweg/uitweg achteraan. Energiezuinige topper die u moet gezien hebben!
Adres: Kerkstraat 39, 8520 Kuurne
ons referentienummer DEV2266
Lees meer Verberg