Fraaie villa met magazijn van 1.040m² op groot domein te Ledegem

Vraagprijs: € 1 190 000 Ledegem
Deze witte villa geniet een geweldige uitstraling waardoor je hoge verwachtingen hebt bij het binnengaan.
Deze eigendom ontgoochelt niet.

De living met open haard en de uitgeruste keuken bieden alle nodige ruimte die u zich kan wensen, zijn voorzien van grote ramen waardoor u veel natuurlijke lichtinval geniet, zicht op de tuin, met een stijlvolle afwerking in mooie en kwalitatieve materialen.
De benedenverdieping beschikt verder over een eerste slaapkamer met badkamer en toilet, een apart gastentoilet en een ruime wasruimte vanwaar er toegang is tot de kelder.

De master bedroom bevindt zich op de eerste verdieping. Deze ruimte laat niks aan de verbeelding over; heel ruim, veel lichtinval, een fantastisch balkon met vol zicht op de uitgestrekte tuin; genieten! De bovenverdieping beschikt verder over een dressingruimte, een badkamer met ligbad en douche en een apart toilet.
Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping waar we de derde en vierde slaapkamer tellen, met tussenin een dressingruimte.

De smaakvolle inrichting, ... luxueuze afwerking, de ruimtelijkheid van de woning, de praktische indeling, en dan de tuin..
Zuidgericht, alle terrassen in oud Italiaans marmer, een grote zwemvijver, een verwarmd zwembad, een petanquebaan, een poolhouse in massieve eik met keuken, open haard en barbecue, sanitaire ruimte en buitendouche.

Deze eigendom wordt te koop gesteld samen met het achterliggend magazijn, dat te bereiken is via een aparte toegangspoort zodat werk en privé volledig te scheiden zijn.
De grote koer biedt zowel voldoende parkeergelegenheid voor de werknemers als voldoende manoeuvreerruimte bij het laden en lossen. Twee elektrische sectionaalpoorten bieden toegang tot de opslagruimte.
De aparte ingang tot de burelen biedt de klanten een gepast onthaal.
Dit deel van het gebouw bestaat uit 2 bureauruimtes, een refter, een archieflokaal en gescheiden sanitair voor man en vrouw.

Een ruime opslagplaats met een interessante ligging tussen Menen en Roeselare, nabij de A19 en de R8.
Dit in combinatie met een woonst die tot de verbeelding spreekt.
Hebben we uw interesse gewekt? Aarzel niet ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse.
Onze ref. DEV1041
Lees meer Verberg