Eengezinswoning met 4 slaapkamers in het centrum van Marke

Prijs op aanvraag Marke
Dit unieke woonproject in het centrum van Marke is van 3 markten thuis. Zowel op het vlak van Appartementen, Eengezinswoningen als naar Zorgwoningen is er een mooi aanbod in de breedte dat inspeelt op de noden deze tijd met betaalbaar woonplezier voor jong en oud.

De ligging bepaalt mede het grote succes van dit project gezien het woongegeven zich afspeelt op 100 meter van de kerk, bakker, slager... Hier wordt een groene buurt gecreëerd waar de 3 woonvormen in harmonie door elkaar zijn geweven, verkeersarm en een zeer fijne woonomgeving voor jong en oud.

De eengezinswoningen zijn voorzien van maar liefst 4 slaapkamers én mooie tuin. Gelegen in het groen, bovendien uitermate rustige ligging en vooral een voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding. Deze spreken een wel zeer ruim publiek aan van het jonge gezin tot de happy single maar ook als investering zijn deze woningen een topper van formaat.
Prijzen starten vanaf 234.900euro (excl.kosten).

Klinkt dit als muziek in de oren of benieuwd naar elk detail qua prijs, afwerking ... en mogelijkheden. Dan maken wij graag met u een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis en voorzien wij u van alle info. De maquette bij ons op kantoor zal u reeds een duidelijk 3d beeld geven van hoe het totale project er in werkelijkheid zal uit gaan zien, dus aarzel niet langer en bel ons voor meer info op 056/44.03.69.

Meer "look en feel" rond dit project, neem dan een kijkje op de Projectwebsite : www.groenwest.be
Lees meer Verberg