Instapklare ruime gezinswoning met commerciële mogelijkheden te Marke (Kortrijk)

Vraagprijs: € 349 000 Marke
Instapklare Bel-etage woning voorzien van winkel/polyvalente ruimte, met heel wat opportuniteiten en daarenboven een rustige residentiële ligging.

De winkelruimte en achterliggende werkruimtes (keuken en garage) kunnen voor heel wat uiteenlopende commerciële activiteiten dienst doen. Zowel winkel, kantoor, praktijk of andere zaken zijn perfect mogelijk. Achteraan is de eigendom bovendien voorzien van een garage mét uitweg.
Bij het winkelgedeelte is er tevens een bureauruimte, toilet en bergruimte.

Op de eerste verdieping vinden we het ruime leefgedeelte met vooraan de charmante leefruimte die heel wat lichtinval geniet. Daarbij aansluitend de recent vernieuwde keuken en achteraan een grote veranda met bijhorend Zuidwest georiënteerd terras. Op een zomerdag kan u de veranda bijna volledig open zetten met de enorme schuifdeuren waardoor u het zomers gevoel volledig naar binnen trekt. Hier is het genieten geblazen!

Op de tweede verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer met bad en toilet. Hiernaast ook een ... handige extra bergruimte of uitbreidingsmogelijkheid voor de badkamer.

Reeds overal dubbele beglazing aanwezig, daarenboven voorzien van dakisolatie en centrale verwarming op aardgas. Kortom een energie gunstige woning op een topligging in Kortrijk zowel op het vlak van 'werk' maar vast en zeker ook een topper qua gezinswoonst.

Onze referentie DEV1530
Lees meer Verberg