Recente woonst met aanliggende opslagruimte van 160m² op wandelafstand van het centrum

Vraagprijs: € 379 000 Moorsele
U zoekt een combinatie Wonen/Werken/Opslag, dan zal deze eigendom u ongetwijfeld als muziek in de oren klinken. In eerste instantie vooraan de recente woonst, opgetrokken in de beste materialen, met oog voor detail en heel wat accenten met originele oude materialen. Grote open leefruimte die uitgeeft op het ruime dak terras en aansluitend de kwaliteitsvolle keuken.

Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers, badkamer ruimte en daarboven nog een handige zolderruimte waar je vast en zeker nog het een en ander kwijt kunt.

Op het gelijkvloers is er vooraan een grote bureelruimte die bijv. ook kan dienst doen als extra slaapkamer en achteraan de grote bergruimte/technische ruimte met aparte douche.

Via de lange oprit kom je tot bij de twee garages. Eén daarvan geeft rechtstreekse toegang tot de grote magazijnruimte. Met een totaal nuttig oppervlak van 160m², grote sectionaalpoort vooraan het ideale magazijn voor de zelfstandige die in de regio Moorsele op zoek is naar ruimte voor de zaak.

Achteraan de eigendom is er als ... leuke extra nog een mooi stuk tuin te vinden. Dit kan verder aangelegd worden als speelterrein voor de kids maar ook zeker dienst doen voor het houden van bijv. dieren.

Uitzonderlijke combinatie van woonst en magazijnruimte, grote woonst met een zeer warm speciaal karakter en dubbele garage. Topper in zijn segment !

Onze Ref. DEV1013
Lees meer Verberg