Ruime en degelijk gebouwde gezinswoning te Moorsele

Verkocht Moorsele
Deze ruime en zeer 'kloeke' gezinswoning te Moorsele kan met wat veranderingswerken omgetoverd worden tot een prachtige gezinswoning. De woning geniet een uitermate goede bereikbaarheid en is vlakbij het zilveren spoor te Moorsele gelegen.

Via de ruime inkomhal kom je in een zeer lichtrijke leefruimte, voorzien van een houtcassette en met vol zicht op de zuidwest-gerichte tuin. Daarnaast de keuken en ook van hieruit fijn tuinzicht. Vooraan de woning de eerste garage die ook als grote berging/wasruimte kan dienst doen en zeer praktisch naast de keuken gelegen.

Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers alsook de badkamer met bad en een tweede toilet. Daarenboven is de woning voorzien van een grote zolder als extra bergruimte of eventueel om te vormen als 4e slaapkamer.

Achteraan de woning is een mooi stuk tuin voorzien met een gunstige oriëntatie. Ideaal speelterrein voor de kinderen en genieten van de rust en het zonnetje. Als grote troef is er de uitweg achteraan met extra standplaats en tweede garage. Deze ... woning moet je binnenin gezien hebben! DEV1205 Lees meer Verberg