Karaktervolle eigendom in het centrum van Poperinge.

Verkocht Poperinge
Karaktervolle op te frissen woning gelegen aan de voet van de Sint-Bertinuskerk. U bent op zoek naar een woning met een ziel en een verhaal, dan is dit de eigendom die u moet gezien hebben. Met zijn schitterende ligging in een rustige straat, op wandelafstand van centrum en winkels bent u overal dichtbij.

Een woning die enorm veel lichtinval geniet door de grote ramen zowel vooraan als het grote schuifraam achteraan dat uitgeeft in de leefruimte. Hier geniet je vol van het zicht op de fijne stadstuin en door de Zuidelijke oriëntatie steeds enorm veel licht en zoninval in de leefgedeeltes. In het verlengde van de leefruimte vinden we er de keukenruimte die op zijn beurt overgaat naar de badkamer. Achteraan de eigendom is er nog een handige bergruimte die daarenboven ook rechtstreeks uitgeeft naar de tuin toe.

Deze eigendom beschikt over verbazend veel ruimte met de 4 slaapkamers op de eerste verdieping, grote zolder met vaste trap die vast en zeker kan ingericht worden als hobby kamer, bureel of extra slaapkamer. Ook bij het ... binnenkomen is er een open voorplaats die eventueel kan dienstdoen als kleine bureauruimte, extra kasten of misschien een wachtplaats indien aan de orde.

U zoekt een eigendom met karakter en heel wat opportuniteiten, dan is deze eigendom vast en zeker uw bezoekje waard.
Bel ons voor een afpspraak op 056/44.03.69, wij laten u graag op afspraak met deze woning kennismaken.
Onze Ref. DEV1252
Lees meer Verberg