Adembenemend charmant herenhuis met 5 slaapkamers

Verkocht Spiere-Helkijn
Deze gerenoveerde herenwoning doet u reeds vanaf de eerste aanblikken dagdromen. De eigendom werd magnifiek en tot in de puntjes vernieuwd met respect voor het eigen karakter maar zonder in te boeten aan luxe en kwaliteit.

Een grote gezinswoning met ruime woonkamer voorzien van haardvuur, de cottage keuken die perfect matcht met de stijl van de woning en rechtstreeks toegang geeft tot de schitterende tuin, 5 ruime slaapkamers in totaal waarvan 3 op de eerste verdieping met daarbij de modern uitgeruste badkamer voorzien van bad en stoomdouche.

Daarenboven overal ook heel wat kasten op maat. Op de bovenverdieping zijn er nog 2 ruime slaapkamers met veel opbergruimte en een extra 2e badkamer die toegankelijk is vanuit beide kamers.

Een woning die volop luxe en cosy living uitstraalt, voorzien van sauna en heel wat ruimte voor de plaatsing van de wagens op eigen oprit.
De tuin mag er zijn met volledige privacy en omgeven van groen.

U wordt gecharmeerd door dit alles, dan moet u deze eigendom zien! Bel ons op 056/44.03.69 en ... graag plannen wij een bezoek terplaatse met u in.

Onze Ref.DEV2310
Lees meer Verberg