Ruime gezinswoning met rustige ligging te Wevelgem

Verkocht Wevelgem
Op zoek naar een halfopen gezinswoning, zeer rustige ligging, vlotte bereikbaarheid en heel wat ruimte en mogelijkheden, dan is deze woning zeker uw bezoek waard!

Ruime woning met alle hedendaagse voorzieningen. CV op aardgas, dubbele beglazing en enorm veel lichtinval. Bij het binnenkomen in de woning is er een grote hal met apart gastentoilet en van daaruit kom je in de ruime leefruimte, voorzien van pelletkachel, daarnaast de leefkeuken en een vol zicht op de tuin. Naast de keuken is er de zeer handige berg/was ruimte met toegang tot de tuin en ook de badkamer met bad en douche bevinden zich op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping zijn er maar liefst 5 kamers. Gezien het grote aantal slaapkamers is het in deze ruimtes ook vast en zeker mogelijk om een bureau en/of dressing ruimte te voorzien.

De woning is volledig instapklaar en ook de elektriciteit werd vernieuwd en gekeurd.

Deze woning is gelegen op een mooi stukje grond van 469 m². Veel groen rondom de woning te starten met een diepe voortuin en op de zijkant ... een oprit die loopt toch de nieuwe carport met aansluitende tuinberging, helemaal achteraan de eigendom.
Daarnaast beschikt de woning over een enorm groot tuin terras met daarbij ook wat groen, ideaal voor de kids.

Onze Ref. DEV724
Lees meer Verberg