Half open bebouwing met zeer rustige ligging te Zwevegem

Verkocht Zwevegem
Deze discrete gezinswoning werd reeds grondig verbouwd en aan de nieuwe eigenaar om de laatste vernieuwingen naar eigen wens uit te voeren. Vooraan verraadt de woning heel weinig van zijn troeven maar eens binnen is de verrassing nog zo groot. De vele glaspartijen en afwerking met duurzame, recente materialen zorgen voor een ruimtelijk, kwalitatief en energiezuinig geheel.

De gelijkvloerse verdieping vormt een open, aangename ruimte die veel natuurlijk lichtinval geniet, met vol zicht op de uitgestrekte tuin. Deze bouwlaag biedt ruimte aan een verder af te werken ruime woonkamer en keuken, een ingerichte badkamer met ligbad en douche en een ruime berging. De bovenverdieping telt drie slaapkamers. Een kelder zorgt voor extra bergruimte en ook de parkeerruimte op eigen terrein is een zeer grote plus.

Tot de verbeelding spreekt de grote tuin die volledig is aangelegd, ruim terras, enorm tuinhuis in combinatie met hobby/zitruimte, zeer fijne oriëntatie en genieten van het zonnetje op elk moment van de dag of kortom het ideale ... speelterrein voor de kids en een ontspannende namiddag in het groen en de rust.

Bent u op zoek naar een rustig gelegen gezinswoning met heel wat tuin, waar u naar eigen smaak de finishing touch kunt aanbrengen, dan is deze woning zeker uw bezoek waard!

Klein beschrijf is mogelijk. Dev746
Lees meer Verberg