Kwalitatieve nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers en sterke bereikbaarheid

Verkocht Zwevegem
Top nieuwbouwwoning waar er bewust is gekozen voor duurzame en kwalitatieve materialen. Van keuken- en badkamermeubilair, sanitair, keuze inbouwtoestellen, keramische vloeren, gevelsteen en dakpannen, tot schilderklare afwerking van de binnenmuren, telkens verzorgd door bekwame vaklui wat resulteert in een hoogwaardige afwerking.

De woning heeft een aparte inkomhal met gastentoilet, leefruimte en open ingerichte keuken. Vanuit de keuken komen we in de garage die voorzien is van een elektrische sectionaalpoort. Samen met de oprit biedt de woning zo ruimte aan 2 wagens. De woning is bovendien gelegen in een rustige straat zodat er steeds voldoende parkeermogelijkheden zijn.

Achteraan de woning is er een gezellig tuintje voorzien.

Op de eerste verdieping tellen we 3 slaapkamers en een badkamer.
Het tweede verdiep is bereikbaar via de vaste trap en biedt nog een vierde slaapkamer en een zolderruimte.

De gelijkvloerse verdieping van deze energiezuinige woning is volledig voorzien van vloerverwarming! Een centrale verwarming ... op aardgas, overal hoogrendementsbeglazing, ventilatiesysteem, sterk geïsoleerd en bovendien zijn er ook zonnepanelen voorzien om de geringe energiekost extra te drukken.

U bent op zoek naar een woning die voldoet aan de huidige strenge energienormen, in een moderne hedendaagse stijl, dan moet u deze woning ongetwijfeld gezien hebben.
Meer info over deze woning en afwerkingsmogelijkheden, bel ons voor een afspraak en kom deze woning ontdekken.

prijs excl. kosten en btw.
(registratie op grondwaarde, btw op nieuwbouwwaarde)
Onze Ref. DEV1078
Lees meer Verberg