Residentie Da Vinci, 14 nieuwbouwappartement met stijl, moderne look en schitterende afwerking

Wevelgem
Deze nieuwbouwresidentie Da Vinci bestaande uit 14 appartementen is gelegen in de nabijheid van het centrum van Wevelgem alsook op wandelafstand van de Leieboorden. Kenmerkend is het gebruik van schitterende materialen en verregaande afwerking, Enorm veel lichtinval en voorzien van mooie leefterrassen met gunstige oriëntatie.

Appartementen bestaande uit twee of drie slaapkamers, uitermate geschikt voor eigen bewoning maar vanzelfsprekend ook een top investering. Gaande van 51m² tot 136m² en dus voor elk wat wils.

Vanzelfsprekend heeft elk appartement de mogelijkheid tot aankoop van een garage alsook aparte berging en de toekomstige afwerking en inrichting is door de nieuwe eigenaar nog volledig vrij naar eigen smaak te kiezen.

U wenst het beste van beide werelden, wonen in de nabijheid van het centrum en op een paar minuutjes van de natuur en de leieboorden, kom dan het project in al zijn facetten bij ons ontdekken!

De eerste opleveringen zijn een feit! Benieuwd naar meer? Bezoek samen met ons de ingerichte ... modelappartementen en laat u overtuigen!!
Reeds 50% verkocht!
Bel voor een afspraak op 056 44 03 69 en graag maken wij u wegwijs in de Residentie Da Vinci.
Lees meer Verberg