LAATST Woning te koop! ZW-gerichte moderne NIEUWBOUWWONINGEN, ELLESTRAAT

Zwevegem
Dit nieuwbouwproject in de ELLESTAAT, bestaat uit 4 woningen met een moderne bouwstijl, een uitermate kwalitatieve afwerking en het gebruik van zeer degelijke materialen. Alle woningen beschikken over 3 slaapkamers, ruime badkamer met bad en douche, mooie grote leefruimte met zichten naar voor-en achteraan, open keuken.

Daarbij de mogelijkheid tot aankoop van een garage, grenzend aan de tuinen van de woningen.
Voor elk wat wils met zowel HOB als gesloten bebouwingen.

Super ligging op slechts een paar minuutjes van het centrum van Zwevegem, winkels en scholen maar ook een uitermate vlotte bereikbaarheid naar ring-en snelwegen.

Laat u onmiddellijk overtuigen de fijne buurt met groen agrarisch zicht vooraan, gunstige ZW-oriëntatie en omgeven van wandel/fietspaden.

Buiten wordt alles perfect aangelegd door de promotor waardoor u als nieuwe eigenaar met geenkele meerkost moet rekening houden wat betreft tuinaanleg. O.a. het terras werd reeds gelegd, afscheidingen tussen de verschillende tuinen zijn een feit en bovendien wordt ... gras nog ingezaaid.

Prijzen vanaf 249.000 Euro excl. kosten

Klinkt dit top project in Zwevegem u als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor meer info en plannen op 056 44 03 69.
Lees meer Verberg