Luxueus dakappartement met fantastisch vergezicht te Bellegem

Verhuurd Bellegem 't Rode Paard 58
Laat u verrassen door dit instapklare appartement gelegen in een rustige residentiële woonwijk te Bellegem met een vlotte bereikbaarheid.

Binnenkomen in de inkomhal met toegang trap naar het woongedeelte. u wordt onmiddellijk betoverd door de ruime, open leefruimte met enorm veel lichtinval en adembenemend zicht. Via een glazen wand komen we in de bureauruimte. Daarnaast is er een open keuken voorzien van alle toestellen, toilet, badkamer met bad én douche, 1 slaapkamer, een wasruimte en 2 bergingen.

Vanuit de leefruimte en bureau is er toegang tot de twee ruime terrassen. Als laatste en niet het minste is het appartement voorzien van zonnepanelen én heeft de huurder het voordeel om gratis gebruik te mogen maken van het WIFI-netwerk.

Dit appartement wordt grotendeels met meubels verhuurd. (inbegrepen in de maandelijkse huurprijs)

Op enkele minuutjes van o.a. Kennedy park en Kennedy ziekenhuis, Vives, E17, ...

U verlangt veel lichtinval en de mogelijkheid om op elk moment van de dag de zon op te zoeken? Aparte, ruime ... terrassen met bovendien een mooi en open zicht? Vlotte verbinding naar de grote invalswegen? Maak dan snel een afspraak terplaatse op 056 44 03 69.

Huurprijs: 750 EUR/maand
Adres: 't Rode Paard 58, 8510 Bellegem
Onze referentie: DEV2592

Lees meer Verberg