Recent dakappartement met 3 slaapkamers in hartje Gullegem

Huurprijs: € 900 Gullegem Bankstraat 10 B 0301
Dit recente dakappartement met 3 slaapkamers situeert zich op de derde verdieping van deze jonge residentie. Van hieruit zit u bij alle winkels zoals slager, bakker, apotheek, supermarkt, scholen,... En bovendien dichtbij belangrijke invalswegen die een zeer goede bereikbaarheid garanderen.

In totaal een 128m² bewoonbaar oppervlak bestaande uit een aparte inkomhal met gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken met bijhorende bergruimte. 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche, bad en lavabo.
Dit appartement beschikt over twee terrassen waarvan het ene toegankelijk is vanuit de leefruimte en het andere terras vanuit de slaapkamer. Beiden geven een mooi verzicht.

Perfect onderhouden, instapklaar en energiezuinig appartement door de centrale verwarming op aardgas en de hoogrendementsbeglazing. Gezien het een dak appartement betreft komt de lift tot in het appartement en dus een zeer groot gebruiksgemak.

Achteraan de residentie bevinden zich alle garages waarvan er tevens één wordt ... meeverhuurd met het appartement (voorzien van elektrische poort) en inbegrepen in de verhuurprijs.
Adres 8560 Gullegem, Bankstraat 10/B0301
Onze ref. Dev2519
Lees meer Verberg