Prachtig en ruim appartement te koop in hartje Kortrijk nabij de leie en groen omgeven

Vraagprijs: € 465 000 Kortrijk
Dit prachtige appartement biedt de nieuwe eigenaar héél wat ruimte met zijn 142 m² woonoppervlakte. Topper van formaat dankzij zijn centrale ligging in het centrum van Kortrijk en op wandelafstand van winkels, scholen, de Leie,... én bovendien met een uitermate subliem zicht op een groene binnentuin! Hier geniet u volop van de rust.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een aparte inkomhal met gastentoilet en daarnaast onmiddellijke toegang tot de lichtrijke en zeer ruime leefruimte. Het overdekte terras ligt in het verlengde van de leefruimte en geniet een fraai zicht op de groene binnentuin. De keuken, ook gesitueerd op de achterkant van het gebouw geniet het zelfde buitenzicht, met aansluitend nog een handige bergruimte. Vanuit zowel de leefruimte als de keuken is er vol zicht op het groen van de binnentuin.

Het appartement beschikt over 2 volwaardige slaapkamers en elk voorzien van een eigen badkamer of douchekamer.

Zéér energiezuinig appartement voorzien van ramen met ... hoogrendementsbeglazing, centrale verwarming op aardgas met nieuwe cv-ketel en zeer sterke isolatiewaarden.

Bovendien bestaat de mogelijkheid een ondergrondse garage mee aan te kopen.

onze ref. DEV3278
Lees meer Verberg