Nieuwbouwappartement met 2 slpk en groen omgeven

Vraagprijs: € 195 000 Vichte
Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping bestaande uit twee slaapkamers en een 71m² woonoppervlak met daarenboven een terras van 8,5m². Graag een idee van afwerkingsmogelijkheden, dan moet u zeker een bezoek brengen aan het modelappartement! Het nieuwbouw project is gericht op wonen in een groene omgeving, 5 stijlvolle gebouwen van telkens maximaal 7 appartementen die gevoel van geborgenheid en een gemoedelijk sfeer creëren.

In totaal 34 appartementen en voor iedereen wat wils wat betreft zichten, oppervlaktes, aantal slaapkamers,...
De wooneenheden werden gebouw rond de art deco-villa uit 1930 die prachtig wordt gerenoveerd en met behoud van de historische elementen.

Appartementen in deze parkresidentie mikken op een divers publiek van dynamische jonge koppels tot de actieve senior die kiest voor woonkwaliteit en wooncomfort in een mooi kader en op slechts enkele minuutjes van winkels en activiteiten alsook voor de investeerder die uitkijkt naar een zorgeloos verhuurrendement.

Afwerking met duurzame materialen, met ... oog voor ergonomie, sterke geluids-en warmte isolatie, mooie terrassen. Hier wordt gestreefd naar een absoluut zorgeloos leefcomfort. Assistentie diensten kunnen optioneel mee worden voorzien indien gewenst door de koper maar zijn vanzelfsprekend geen verplichte keuze.

De aankoop van een garage behoort tot de mogelijkheden waarbij is rekening gehouden met een zeer eenvoudige inrit op straatniveau. M.a.w. geen hellingen of bochtenwerk om tot bij de eigen garage te komen.

U kiest voor kleinschalig en veilig wonen, in een groene en comfortabele omgeving of zoekt een veilige investering, dan kan Parkresidentie Ter Vichte Resort u vast en zeker bekoren.

Vragen, meer info of een bezoek een de site, bel ons op 056/44.03.69, wij helpen u heel graag verder.
Onze REF. DEV2421
Lees meer Verberg