Nieuwbouw Appartement Parkresidentie Ter Vichte Resort met 2 slpk

Vraagprijs: € 208 000 Vichte
Schitterende gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers is gelegen in het nieuwbouw project Residentie Ter Vichte Resort en is gericht op wonen in een groene omgeving met in totaal 5 stijlvolle gebouwen van telkens maximaal 7 appartementen die gevoel van geborgenheid en een gemoedelijk sfeer creëren.

Dit appartement kan nog volledig naar eigen smaak worden ingericht, de afgebeelde foto's van het Modelappartement geven u reeds een zicht op het uiteindelijke resultaat.

De wooneenheden werden gebouwd rond de art deco-villa uit 1930 die prachtig wordt gerenoveerd, met behoud van de historische elementen en in de parkresidentie wordt er gemikt op een divers publiek van dynamische jonge koppels tot de actieve senior die kiest voor woonkwaliteit en wooncomfort in een mooi kader en op slechts enkele minuutjes van winkels en activiteiten alsook voor de investeerder die uitkijkt naar een zorgeloos verhuurrendement.

De aankoop van een garage behoort tot de mogelijkheden waarbij is rekening gehouden met een zeer eenvoudige inrit op ... straatniveau. M.a.w. geen hellingen of bochtenwerk om tot bij de eigen garage te komen.

U kiest voor kleinschalig en veilig wonen, in een groene en comfortabele omgeving of zoekt een veilige investering, dan kan Parkresidentie Ter Vichte Resort u vast en zeker bekoren.

Het MODELAPPARTEMENT is nu te bezichtigen, bel ons voor een afspraak terplaatse of voor meer info op 056/44.03.69, wij helpen u heel graag verder.
Lees meer Verberg