Nieuwbouw bedrijfspand met combinatie van Opslag/atelier én woonst

Verkocht Sint-Denijs
Schitterende nieuwbouw waarbij het gelijkvloers bestaat uit een bureel gedeelte met daarnaast opslag/atelier en grote dubbele garage met daar bovenop een mooie woonst met enorme lichtinval, rust en groen vergezicht.

De opslagruimte beslaat ongeveer een 250m² voorzien van grote elektrische toegangspoort en aansluitend een verder in te richten kantoorruimte met aparte inkom, aparte doucheruimte en toilet.
Daarnaast nog een ruime dubbele garage opnieuw met hoge inrit en elektrische sectionaalpoorten.

Achteraan werd reeds 200m² terrein verhard en kan als parkeerruimte dienen (kan nog worden overdekt) en bovenal is er nog de mogelijkheid om nog eens 200m² extra aterlier/opslagruimte bij te bouwen. Op deze site behoort groeien en bijbouwen nog tot de mogelijkheden.

Op de eerste verdieping bevindt zich de woonst met ruime moderne keuken ingericht met inductiekookplaat, stoomoven, microgolf en oven. Aansluitend bevindt zich de woonkamer met zeer veel lichtinval en die uitgeeft op het enorme dakterras zowel vooraan als achteraan. ... Ook op de voorkant beschikt de woonst nog over een extra bureellruimte die in principe ook als 3e slaapkamer kan worden ingericht.
Op vandaag zijn er 2 slaapkamers, lichtrijke badkamer met bad, dubbele wastafel, douche en op het terras nog een afgeschermde buitendouche. Ook is er extra bergruimte voorzien aan de keuken.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 056 44 03 69.
Onze referentie: DEV 2539
Lees meer Verberg